Reisverslag 2011 Deel 2 - Watersportvereniging "Alvo"

Reisverslag 2011 Deel 2

Reisverslagen > Reisverslagen 2011
Groningen, 19 juni.
Woensdagochtend vertrokken uit Hattem, nadat "iets" weer opnieuw was vastgezet.
"Iets" heeft de neiging om los te trillen als we heftig gevaren hebben.
Ik mag 'em niet.

De wind was zo sterk dat we moeite hadden om van de kant te komen, ook omdat er een roeiboot strak achter ons lag.
Wederom de Gelderse Ijssel op, met meer vertrouwen in de techniek aangezien we ook met een losgetrild "iets" hebben gevaren.
Zonder te hebben hoeven uitvinden of de boot behalve vliegen ook duiken kan.
In Meppel centrum gelegen, Netty vond het gelijk een prettige plek.
En dacht dat ze er wel een dagje wilde blijven.
Wij vinden Meppel handig en gezellig maar niet Buitengewoon Beeldschoon of zo.
Gelukkig dachten Wim en Netty er ook zo over en vertrokken we de volgende ochtend naar Diever.

Wat is Drente toch mooi!
Een heerlijke plek om rond te dwalen te voet of op de fiets.
Daar zou ik weleens een weekje willen blijven, met goed weer dan graag, en eens kijken hoe zo'n hunebed nou eigenlijk ligt.
Maar goed, het doel is de Zuidlaardermeerroute, dus niet getreurd en de motor weer gestart.
Op vrijdag zouden we niet zo ver varen, het wat rustiger aandoen, zeker als het mooi weer zou blijken te zijn.
Dat was het niet, dan maar een grote trek dachten we allemaal.
Nou heeft Wim beloofd niet meer te komen met: nog 1 brug/sluis/stadje enz. zodat we s avonds doodmoe tegen elkaar aanrolden en aan vakantie toe waren
als we weer thuis waren.
Tsjaaaaaa................
We zijn er weer allemaal ingelopen! Zelfs de sluiswachter ging met ons mee om die laatste 2 bruggen nog eventjes open te doen!
Daar kunnen de heren en dames politici een puntje aan zuigen!

s Avond om 6 uur hebben we aangelegd "2 bruggen na De Punt" (Drente, grens Groningen) , gezegd moet worden dat we op een prachtige, windluwe plek lagen.
En we amuseren ons er ook prima mee hoor.
Wim S riep op een bepaald moment: nog 2 bruggen en 10 km en we zijn weer thuis!
Vandaag in Groningen naar de vodafonenederzetting geweest.
De afgelopen week kon ik niet meer op internet komen, wat we ook probeerden.
Dus Vodafone gebeld, die mij wist te vertellen dat ik dan maar niet alles in 1 keer op moest bellen.
Dus ik: nee, geen belminuten, internetminuten.

Nee hoor, hadden jan lul en zijn maat in Den Haag ons een belbundel in de computer-analfabete in de maag gesplitst.
En wij hadden nog allerlei vragen gesteld en gezegd dat we het niet begrepen enz.
Maar het zou allemaal goed zijn.
Wim heeft even de telefoon van mij overgenomen en gezegd wat hij ervan denkt: !@#$%^&*()
We zijn verwezen naar Vodafone in Groningen.
Vandaag zonder gezwets een nieuwe databundel gekregen, ook heeft de Vodafonedame gecheckt of alles werkte zoals het zou moeten.
En dat doet het denk ik nu nog naief.
Naieviteit is ongeneeslijk maar niet besmettelijk, dus blijf gerust lezen, als je dit tenminste met plezier leest.
Plezier is WEL besmettelijk, hoewel ik mensen ken die er waarschijnlijk tegen gevaccineerd zijn.
Morgen trekken we dus verder, intussen: weer een fijne tijd!
Groetjes Carla